Μπορεί η αντιπαλότητα μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να έχει εκφραστεί συχνά με διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών εντός αγωνιστικού χώρου, όμως όταν τίθεται θέμα υγείας όλες οι διαφορές μπαίνουν στην άκρη.
Ο Ζεράρ Πικέ έστειλε μέσω twitter τις ευχές του στον Πέπε, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Βαλένθια και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαδρίτης.
O Πέπε αποτελεί έναν από τους παίκτες-κόκκινο πανί για τους φίλους της Μπαρτσελόνα ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε σε τίποτα των Πικέ να του ευχηθεί να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα: «Μόλις είδα τις εικόνες στην τηλεόραση. Είναι ανατριχιαστικές. Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό και να μπορέσει να ξαναπαίξει σύντομα. Κουράγιο Πέπε».