Η Ολυμπιάδα σημείωσε την πρωτη της νίκη στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Πατρινοί επικράτησαν του Κεραυνού Αιγίου εκτός έδρας με 83-71. Ο Νίκος Βουρνάς είδε την ομάδα του να «καθαρίζει» εύκολα, όμως δε φάνηκε να μένει ικανοποιημένος, αφού διαπίστωσε κενά κάτω από τα καλάθια και σίγουρα θα χρειαστεί μια μεταγραφή ψηλού στη συνέχεια.

Ο Ελληνας τεχνικός ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Καλαϊτζίδη, Μπαρτ, Λάππα, Ασημακόπουλο και Σάουθχολ. Το επόμενο φιλικό των νεοφώτιστων είναι κόντρα στην ΕΑΠ την Πέμπτη.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Αίγιο, ο Νίκος Βουρνάς είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Νίκο Μπογονικολό.


Δεκαλεπτα: 11-18,25-40,44-60,71-83

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Τσάμης 17(4), Καπωτάς 2, Λάππας 12(3), Ασημακόπουλος 15(2), Μπαρτ 15(3), Σάουθχολ 8, Λυμπέρης 6, Αποστολόπουλος 6(1), Καλαιτζίδης 5, Μίμιτσα 2

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: Φινάλε στο 2025 με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»