Οι φίλοι του Ολυμπιακού που θα σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Πάμπλο Κοντρέρας και Πάουλο Μασάδο, φεύγοντας δεν θα πάρουν μαζί τους μόνο τα «μαγικά χαρτάκια», αλλά και φανέλες των δύο ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της ΠΑΕ παρουσιάζουν την Πέμπτη 23 Αυγούστου στις 16:00 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων».

Αυτό το γεγονός συμπίπτει με τη χθεσινή εκδήλωση όπου πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης των Πειραιωτών.

Έτσι, οι φίλαθλοι της ομάδας μαζί με το εισιτήριο διαρκείας, θα παίρνουν δώρο και μια φανέλα, υπογεγραμμένη μάλιστα από τους «ερυθρόλευκους» άσους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέο… τιμολόγιο της Ντόρτμουντ στην Γκλάντμπαχ

Αποχαιρέτησε τον Καμπελά ο Ροντινέι: «Μέγιστος σεβασμός για σένα, είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ατελείωτο πάρτι μετά την πρόκριση στη Νέα Φιλαδέλφεια - Απόλυτα επιτυχημένος ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Κίνηση για το μέλλον του ΠΑΟΚ ο Σαρρής - Στόχος ένας παίκτης για τις θέσεις της επίθεσης»

Δεσύλλας: «Ελπίδες για Πάντοβιτς ενόψει Τούμπας - Η άμυνα και το ερωτηματικό για τα 6άρια»

Η έκρηξη στο 3-2, το φιλί Ηλιόπουλου σε Πινέδα και ο χαμός στ’ αποδυτήρια: Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Κραϊόβα

Τσανάκας: «Με αυτή την ενδεκάδα για να κλείσει καλά το 2025 ο Ολυμπιακός»

Χιμένεθ: «Πρέπει να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί επιθετικά»

Επιστροφή Χάμουλιτς και Κάργα στην αποστολή του Βόλου ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Έτοιμος για Παναθηναϊκό ο Ζίβκοβιτς