Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα, η Στουτγκάρδη νίκησε 2-0 στην έδρα της την Ντιναμό Μόσχας στον πρώτα μεταξύ τους αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League.

Έτσι, ο σύλλογος της Γερμανίας είναι με το ένα… πόδι στη φάση των ομίλων της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πρώτο στόχο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο μέρος να τελειώσει με λιγοστές καλές ευκαιρίες. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, προκειμένου να σημειώσουν ένα γκολ. Τελικά αυτό ήρθε στο 72’ όταν ο Ιμπίσεβιτς με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Το τελικό αποτέλεσμα (2-0) σημείωσε στις καθυστερήσεις ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στουτγκάρδη: Ούρλιχ, Ροντρίγκεζ, Τάσκι, Χούγκλαντ, Μπόκα, Γκέτνερ, Κβίστ, Χάιναλ, Ιμπίσεβιτς, Χάρνικ, Οκαζάκι.

Ντιναμό Μόσχας: Σούνιν, Γουίλκσιρ, Φερνάντεθ, Λόμιτς, Σκίντενφελντ, Μισίμοβιτς, Νομπόα, Τζούτζακ, Γιουσούποβ, Νέκχαγτσικ, Κουράνι.

Eπιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Εξετάσαμε τη φάση αλλά…» - Η ατάκα του Στίλερ στους παίκτες του Παναθηναϊκού για το 2ο γκολ της Μπέτις

Δεσύλλας: «Κακό φινάλε, αλλά θετικό πρόσημο στην ευρωπαϊκή πορεία - Καθοριστικό το δεύτερο γκολ»

Παναθηναϊκός: Κρατάει το ταξίδι, την επιστροφή και «χτίζει» για τη συνέχεια

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»