Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι του στο 64’ του παιχνιδιού με την Μάλαγα (2-0) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο από διάταση μέχρι τράβηγμα.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός χάνει σίγουρα την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς με τους Ισπανούς την Τρίτη (28/8).

Την Πέμπτη 23/8 θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έμπειρου στόπερ και θα γνωστοποιηθεί εάν προλάβει το παιχνίδι με την Μάλαγα, με τις ευχές όλων να είναι με τον Γάλλο.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι φίλοι του Ολυμπιακού χειροκρότησαν την ομάδα παρά τον αποκλεισμό

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα - Ελπίζουμε πως θα είμαστε όλοι εδώ όταν θα ξεκινήσει το Europa League»

«Όλα πήγαν στραβά από την αρχή, να μαζέψει τα κομμάτια του ο Ολυμπιακός»: Το σχόλιο Τσανάκα από την Ολλανδία

Τα ζευγάρια και οι ημερομηνίες των playoffs του Champions League

Ρέτσος: «Υπάρχει τεράστια απογοήτευση, να δουλέψουμε και να σηκωθούμε όπως κάνουμε συνέχεια»

Πρόκριση με τριάρα ανατροπής για τη Λιόν, η Χάποελ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον Ερυθρό Αστέρα

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πάλεψε σαν... λιοντάρι, αλλά κατά βάση πλήρωσε τα λάθη που έχουν κάνει όλοι»

Μεντιλίμπαρ: «Ζούμε σε μια εποχή στην οποία η προετοιμασία δεν βοηθάει καμία ομάδα - Πρέπει να ανασυνταχθούμε»

Το αριθμητικό μειονέκτημα και ο πικρός αποκλεισμός: Τα highlights της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν

Ο Ολυμπιακός πάλεψε ηρωικά με παίκτη λιγότερο, αλλά «λύγισε» στο Ναϊμέγκεν και έμεινε εκτός Champions League