Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι του στο 64’ του παιχνιδιού με την Μάλαγα (2-0) και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο από διάταση μέχρι τράβηγμα.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός χάνει σίγουρα την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας με τον Λεβαδειακό και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την ρεβάνς με τους Ισπανούς την Τρίτη (28/8).

Την Πέμπτη 23/8 θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του έμπειρου στόπερ και θα γνωστοποιηθεί εάν προλάβει το παιχνίδι με την Μάλαγα, με τις ευχές όλων να είναι με τον Γάλλο.

Αλέξης Παπαχρήστος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή της Φενέρμπαχτσε στα προκριματικά του Champions League

Ο Γουεμπανιάμα επέλεξε Παρί Σεν Ζερμέν για τον τελικό του Champions League

Με πέντε ομάδες από τη La Liga το Champions League της νέας σεζόν

Ανρί: «Η Άρσεναλ δεν είναι στο επίπεδο της Παρί, θα είμαι αγχωμένος στον τελικό»

Υπάρχει λόγος που ο κόσμος σχολιάζει και κάνει viral τη φυσιολογική αντίδραση του Ντεμπελέ στην αλλαγή του

Πώς τα 5 λεπτά καθυστερήσεων… εξαφανίστηκαν: Η κατακριτέα τακτική της Άρσεναλ

Το χέρι του Ζοάο Νέβες, ο κανονισμός που ήξερε... μόνο ο ρέφερι και το απόλυτο ποδοσφαιρικό μπέρδεμα

Λουίς Ενρίκε: «Δεν είμαστε συνηθισμένοι στην άμυνα, δεν ήταν εύκολο να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα σαν την Μπάγερν»

Τα highlights από την ισοπαλία της Παρί στο Μόναχο που την έστειλε σε back to back τελικό Champions League!

Champions League: Η ημέρα και το γήπεδο του τελικού Παρί Σεν Ζερμέν-Άρσεναλ