Τους στόχους του Λεβαδειακού ενόψει της νέας σεζόν έθεσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Κομπότης, κατά την επίσημη παρουσίαση της φανέλας. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε πως μετά από την πολύ καλή περσινή σεζόν φέτος, οι Βοιωτοί θα πάνε για την υπέρβαση.

«Στόχος είναι η έξοδος στην Ευρώπη, κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε. Πέρυσι κάναμε μια εξαιρετική χρονιά και φέτος πάμε για την υπέρβαση», ήταν τα λόγια του Κομπότη.

Ακόμη, κατά την παρουσίαση ο Στέφανο Ναπολεόνι διαβεβαίωσε πως θα μείνει στον Λεβαδειακό, δηλώνοντας «Για να με βλέπεται εδώ, σημαίνει πως θα μείνω εδώ».

Τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Ζρέικ, με τον σύλλογο να δηλώνει πως η καθυστέρηση προκύπτει εξαιτίας ενός κωλύματος με τα χαρτιά του παίκτη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Αθήνα ο Νίκολιτς, πέφτουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Φέρνει Μαφέο, επιμένει για Τσάπρα, κοιτάζει αλλού για χαφ

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο