Στα Τρίκαλα βρίσκεται από την Τετάρτη η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών όπου θα δώσει τρία δυνατά φιλικά τεστ με την Τσεχία, πριν τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με Φινλανδία, Ρουμανία και Μαυροβούνιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς, με τους τεχνικούς της ομάδας, να ενημερώνονται ότι μετά τον Ανδρέα Φράγκο δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον Ντίμα Φιλίποφ.

Ο διεθνής πασαδόρος, εξετάστηκε την Πέμπτη από τον γιατρό Δημήτρη Τσούκα που του συνέστησε να ακολουθήσει την θεραπευτική αγωγή για 2-3 εβδομάδες ακόμα.

Όσο για τα φιλικά με τους Τσέχους; Είναι προγραμματισμένα για την Παρασκευή και το Σάββατο στις 20:00, ενώ το τελευταίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»