Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Δώνης.

Μάλιστα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ εξέφρασε την άποψη πως ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης μπορεί και στην Αυστρία να νικήσει τη Ραπίντ Βιέννης.

«Δεν νομίζω πως αφορά το νόμο της Τούμπας το γεγονός πως νικήσαμε. Θα ήταν αν άδικο αν χάναμε γιατί παίξαμε πολύ καλά και αξίζαμε τη νίκη. Γενικά μπορώ να πω ότι αυτό ήταν ένα στραβό ματς για πολλούς λόγους. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά και πιστεύω πως μπορούμε να πάμε στην Αυστρία και να νικήσουμε και εκεί», ήταν τα λόγια του Δώνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οριστική η αλλαγή ημέρας και ώρας στο Ρεν-Ολυμπιακός

Sold out το τσάρτερ του ΟΦΗ για το Βουκουρέστι και τη μάχη με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Τρελό: Ο κόσμος της Μπεσίκτας έκανε τόσο θόρυβο που οι παίκτες συνέχισαν μετά το σφύριγμα της λήξης!

Σουργιάς: «Οι αποκρούσεις του Λίλο κράτησαν την ήττα του ΟΦΗ σε αξιοπρεπές επίπεδο - Κρίσιμο το ματς με την Μπερ Σεβά»

Σταματέλος: «Πόσοι να περίμεναν το 3/3 του Ολυμπιακού στο Europa League - Νίκη με πολλαπλά οφέλη»

Ο Παυλίδης εξήγησε τον λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του κόντρα στην Ομόνοια

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.