Όσο περνά ο καιρός η ΑΕΚ θα είναι όλο και καλύτερη, όπως είπε ο Γιάγκο Φερνάντες, μετά την ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Πορτογάλος αμυντικός δήλωσε πως η «Ένωση» έχει εμφανίσει σημάδια βελτίωσης απ’ όταν ξεκίνησε η προετοιμασία, ενώ αναφορικά με τον ίδιο τόνισε πως είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να προσφέρει.

«Από τη στιγμή που ο προπονητής μου πιστεύει ότι μπορώ να παίξω σε αυτή τη θέση και να βοηθήσω, το πιστεύω και εγώ. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μου και αν συνεχίσει να με εμπιστεύεται σε αυτή τη θέση, θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω», δήλωσε αρχικά ο Γιάγκο Φερνάντες.

Στη συνέχεια ο νεαρός αμυντικός μίλησε για τον κόσμο: «Οι οπαδοί θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τον ικανοποιήσουμε με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο».

Τέλος, για τη βελτίωση της ομάδας: «Η ομάδα είναι προφανώς καλύτερη απ' ότι όταν ξεκίνησε η προετοιμασία. Όσο περνά ο καιρός δένουμε ως σύνολο, ενώ γινόμαστε και μια οικογένεια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
TAGS: A.E.K.