Μόνο σε καλύτερες μέρες μπορούν να ελπίζουν στην ΑΕΚ, ύστερα από την εμφάνιση των «παιδιών» του Βαγγέλη Βλάχου στη χθεσινή ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι νεαροί παίκτες της Ένωσης έδειξαν πολύ καλά στοιχεία κόντρα στους Αρκάδες, όμως στάθηκαν άτυχοι.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Βαγγέλης Βλάχος στάθηκε στις ελλείψεις που υπάρχουν στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ, όμως από χθες έχουν σημειωθεί εξελίξεις σε τρία διαφορετικά μεταγραφικά… μέτωπα.

Ήδη από χθες ο Γιώργος Κατίδης ανήκει στον «δικέφαλο», αφού υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ΑΕΚ, προκειμένου να γνωρίσει τον Βαγγέλη Βλάχο και τους νέους του συμπαίκτες.

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες της Ένωσης και μετά τη λήξη της αναμέτρησης αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Από εκεί και πέρα, τελειωμένη θεωρείται και η υπόθεση του Νίκου Κατσικοκέρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο επιθετικό και τον Εργοτέλη. Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να πραγματοποιηθεί το τελικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές και οι Κρητικοί θα λάβουν 150.000 ευρώ σε τρεις δώσεις: Μια τώρα, τη δεύτερη τον Δεκέμβριο και την τελευταία τον προσεχή Απρίλιο.

Την τελευταία, εκτός απροόπτου, μεταγραφή της ΑΕΚ το φετινό καλοκαίρι θα αποτελέσει ο Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο. Η Ένωση συμφώνησε με τη Χερέθ, η οποία απάντησε χθες επισήμως θετικά στην πρόταση που είχε καταφέρει και αύριο αναμένεται στην Αθήνα ο Ισπανός αμυντικός μέσος. Ο «δικέφαλος» θα δώσει στην ομάδα του Κορδέρο 35.000 ευρώ ως προκαταβολή και άλλες 35.000 ευρώ τον Απρίλιο.

Οι συγκεκριμένες προσθήκες θα δώσουν επιπλέον λύσεις στον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος περίμενες να ενισχυθεί η ΑΕΚ μπροστά τη μεσαία γραμμή. Πλέον με την απόκτηση του Κορδέρο, ο Γιάγκο μπορεί να αγωνιστεί στη φυσική του θέση που είναι στο κέντρο της άμυνας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.