Σε συμφωνία με τον Κρίστοφερ Μπούκερ ήρθε ο Πανιώνιος και έτσι, ο Αμερικανός φόργουορντ θα αγωνίζεται με τη φανέλα του «Ιστορικού» την ερχόμενη σεζόν, με τους Νεοσμυρνιώτες να συνεχίζουν τις πολύ καλές μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού.

Ο 31χρονος άσος αναμένεται να «δυναμώσει» σημαντικά την φροντ λάιν της ομάδας και αποτελεί εισήγηση του προπονητή, Θανάση Σκουρτόπουλου.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο βέλγικο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Οστάνδης, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από μεγάλες ομάδες, όπως οι Φενερμπαχτσέ, Τόφας, Χίμκι, Κρκα και Ολίμπια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υποβλήθηκε σε επέμβαση ο Μπράουν

Πετρίδης: «Από την πρώτη μέρα φάνηκε τι πρεσβεύει ο Ομπραντοβιτς και τι σημαίνει για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Νιλικίνα

Το συλλεκτικό μπλουζάκι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Φαλ: «Σας ευχαριστώ για όλα, ένιωσα από την αρχή σαν στο σπίτι μου»

Γιαννακόπουλος: «Το '24 ευρωπαϊκό, το '25 γήπεδο στολίδι, το '26 επιστροφή βασιλιά - Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

«Πλήρωσε» το στοίχημα ο Φουρνιέ και έβαψε κόκκινο το μούσι του!

Μένει Παρτίζαν και δεν ακολουθεί τον Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό ο Μάτοβιτς

«Η ιστορία συνεχίζεται»: Η φωτογραφία Ομπράντοβιτς και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο άγαλμα του Παύλου

Η έκπληξη των οπαδών στον Γιαννακόπουλο - Του τραγούδησαν για τα γενέθλιά του