Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Κέβιν Μιραλάς. Οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλουν να κλείσουν άμεσα τον παίκτη που θα συμπληρώσει το «παζλ» του φετινού ρόστερ, όμως οι επιλογές αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένες.

Η υπόθεση του Γκαέλ Κακουτά δείχνει από χθες να «κολλάει», αφού ο γαλλικός Τύπος υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μαρσέιγ για τον δανεισμό του 21χρονου μεσοεπιθετικού. Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες του συλλόγου σχολίαζαν ότι ο νεαρός Γάλλος δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και δύσκολα θα αποδεχόταν την πρότασή τους.

Την ίδια ώρα, όμως, οι Πειραιώτες εξέταζαν τις περιπτώσεις και άλλων ποδοσφαιριστών. Ένας από αυτούς, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, είναι ο Ρικάρντο Κουαρέσμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ δήλωσε ότι δεν θέλει να φύγει από την Μπεσίκτας, η οποία «ψάχνεται» να τον πουλήσει σε άλλη ομάδα. Στον Ολυμπιακό, με τη σειρά τους, βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του 29χρονου παίκτη. Ωστόσο, δεν μπορούν να ικανοποιήσουν το ψηλό συμβόλαιό του.

Πάντα στα υπ’ όψιν είναι η λύση του Τζόναθαν Λεζάρ. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός συνεργάζεται με τον ίδιο μάνατζερ που έχει ο Κέβιν Μιραλάς. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ο 25χρονος άσος της Τέρεκ Γκρόζνι περιμένει πάνω από το ακουστικό του ένα τηλέφωνο από τον Πειραιά για να πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Συνάντηση για «Τόρο»

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Βασίλη Τοροσίδη, Γιώργο Καζιάνη, ήταν προγραμματισμένο να έχει χθες το βράδυ ο Γιάννης Βρέντζος, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα SportDay. Πρόθεση της διοίκησης είναι να «δέσει» τον διεθνή μπακ με ένα τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, οι οποίες δεν προτίθενται να δαπανήσουν χρήματα για την απόκτησή του και περιμένουν να μείνει ελεύθερος για να κάνουν την κίνησή τους.

Η προοπτική, πάντως, είναι να μείνει ο Τοροσίδης, με αναπροσαρμογή και των αποδοχών του, με μία αύξηση (παίρνει 500.000).

Σταύρος Καλογεράκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ.: Ταυτοποιήθηκαν 14 άτομα για τη φραστική επίθεση σε δημοσιογράφους στην Τούμπα

Τσακίρης: «Πασιφανής η έλλειψη συγκέντρωσης - Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών»

Τσανάκας: «Πολλά μικρά στοιχεία δείχνουν πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει και διαφορετικό ποδόσφαιρο»

Ντέμης: «Ψάχνεις φαβορί φέτος - Η ΑΕΚ έχει ένα ωραίο… πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός καλά κάνει που σκέφτεται την Μπέτις»

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστιο πλεονέκτημα η άμυνα για τον ΠΑΟΚ - Σε φάση ξεκούρασης ο Μεϊτέ»

Αποθέωση στη Σερβία για Γιόβιτς: «Δικαιώνει την ΑΕΚ - Έρχεται ενδιαφέρον από κορυφαίες λίγκες»

Δεσύλλας: «To σκεπτικό του Παναθηναϊκού για ΟΑΚΑ ενόψει Βοτανικού - Όλα περιστρέφονται γύρω από το ματς με την Μπέτις»

ΠΟΕΣΥ για την εισβολή οπαδών στα δημοσιογραφικά της Τούμπας: «Κανείς δεν επιτρέπεται να απειλεί δημοσιογράφους»

Μήνυμα Καρυπίδη: «Κακή χρονιά, όμως θα το παλέψουμε για την Ευρώπη - Πέντε κόκκινες σε πέντε ματς, δεν έχει ξαναγίνει»

ΟΦΗ: Μπήκε ο Καραχάλιος ενόψει Άρη, αναμονή για Ανδρούτσο