«Αστακό» θα θυμίζει το «Χάναπι», έδρα της Ραπίντ Βιέννης, στον επαναληπτικό αγώνα των play offs του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης. Τα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων στο παιχνίδι της Τούμπας έχουν προκαλέσει ανησυχία και η ρεβάνς έχει χαρακτηριστεί ματς υψηλής επικινδυνότητας.

«Θα είναι ένα ‘καυτό’ βράδυ», δήλωσε στέλεχος της αστυνομίας στο αυστριακό πρακτορείο ειδήσεων, ενώ πρόσθεσε πως τα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται είναι μεγαλύτερα και από αυτά για τα ντέρμπι μεταξύ της Ραπίντ και της Αούστρια Βιέννης.

Οι Αυστριακοί δεν ανησυχούν μόνο για τους εκδρομείς οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά και για πιθανή παρουσία οπαδών της Παρτιζάν, με τους οποίους οι Θεσσαλονικείς είναι αδερφοποιημένοι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπέτις: Με 1.752 φιλάθλους της στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ενημέρωση του Παναθηναϊκού για τα εισιτήρια του ματς στην Ανδαλουσία

Στο ΟΑΚΑ το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπέτις

Football Meets Data: Οι πιθανότητες για νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς με τη Μπέτις

Η «ρωσική ρουλέτα», το ξέσπασμα και το πάρτι στα αποδυτήρια: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την πρόκριση στο Πλζεν

Τσορμπατζόγλου: «Εντελώς... ξένος ο ΠΑΟΚ στο Βίγκο – Η κατάσταση των Μεϊτέ, Κωνσταντέλια και Τάισον»

Δεσύλλας: «Καθοριστικό για τον Παναθηναϊκό το ματς στην Αθήνα με την Μπέτις» - Τι είπε για το θέμα της έδρας

Η προσπάθεια έως το τέλος και το χειροκρότημα του κόσμου: Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από την ήττα-αποκλεισμό στο Βίγκο

Ταμπόρδα ή Μπόρχα Ιγκλέσιας; Το δίλημμα της UEFA για την καλύτερη ασίστ

Οι ώρες των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με την Μπέτις για τους «16» του Europa League

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.