Γαλλικά φαίνεται πως θα μιλά ο στόπερ που ετοιμάζεται να αποκτήσει ο ΟΦΗ, καθώς ο Νίκος Αναστόπουλος δείχνει να προκρίνει την περίπτωση ενός κεντρικού αμυντικού από το Μάλι, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο και αγωνίζεται στη Γαλλία.

Αν και από την ΠΑΕ δεν διαρρέει τίποτα προς τα έξω, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε το θέμα να τελειώσει μέχρι την Παρασκευή. Αν πάντως δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, τους Κρητικούς θα απασχολήσει η περίπτωση του Κουρδάκη, ο οποίος αγωνίζεται στην Αναγέννηση Επανομής.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ανοιχτό θεωρείται ακόμη το θέμα του Σίσιτς, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα αλλά και του Γιώργου Ιωαννίδη για τον οποίο η ομάδα του Ηρακλείου συνεχίζει να ελπίζει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: ΟΦΗ