Η Ξάνθη την Παρασκευή (31/8) θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη των φιλάθλων του συλλόγου που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Ολουμπάγιο Αντεφέμι.

Η ακριτική ομάδα αποφάσισε να δώσει στη θύρα Α1 του γηπέδου το όνομα του εκλιπόντος οπαδού της, Ευτύχιου Πατσιούρα, όπως κοινοποίησε μέσα από ανακοίνωσή της η διοίκηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, τιμώντας την μνήμη του φιλάθλου της ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ, ο οποίος αγάπησε και ακολούθησε την ομάδα της Ξάνθης τα περισσότερα χρόνια της ζωής του, αποφάσισε να ονομάσει την Θύρα Α1, όπου βρισκόταν μέχρι την στιγμή που έφυγε από κοντά μας, Θύρα ΕΥΤΥΧΙΟΥ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑ.
Την Παρασκευή 31.08.2012 και ώρα 18.00’, παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος, του Διοικητικού Συμβουλίου και όσων φιλάθλων θελήσουν να παρευρεθούν, θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη των εκλιπόντων φιλάθλων μας Ευτύχιου Πατσιούρα, Ευάγγελου Γιαρίμογλου, Ευάγγελου Γιαννόπουλου, Σταμάτη Γεωργουδάκη και του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή μας Adefemi Οlubayo.
ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο.
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τι ισχύει για την ανανέωση Πινέδα - Το έξτρα κίνητρο που προσφέρει η ΑΕΚ»

Ολυμπιακός: «Δύο χρόνια πριν, οι νέοι μας λέοντες κατέκτησαν την Ευρώπη»

Το γράφημα με τη μάχη του τίτλου στη Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Το γκολ του Πινέδα κορυφαίο στις δυο πρώτες αγωνιστικές των playoffs

Νικολακόπουλος: «Η μεγάλη ομοιότητα στον Ολυμπιακό με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ του 2024»

Αθανασίου: «Το τρίπτυχο του διαζυγίου του Παναθηναϊκού με τον Μπενίτεθ - Ότι είναι, να γίνει με σεβασμό»

Συλλυπητήρια του ΠΑΟΚ στον Ιβάν Σαββίδη για την απώλεια του αδελφού του

Τσορμπατζόγλου: «Το απωθημένο του ΠΑΟΚ είναι το Champions League, πρέπει να το διεκδικήσει μέσω της 2ης θέσης»

Τσανάκας: «Οι δανεικοί, τα σενάρια επιστροφών και το καυτό καλοκαίρι του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Περισσότερες πιθανότητες το Γιόβιτς-Βάργκα στη Λεωφόρο - Ο τρίτος φορ της ΑΕΚ μπορεί να είναι και πρώτος»

TAGS: Ξάνθη