Αν μη τι άλλο είναι αμφότεροι σοβαροί και προσπαθούν, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατό βέβαια, να μην δίνουν δικαιώματα και να κρατούν χαμηλά τους τόνους, ειδικά όταν ακολουθεί ένα ακόμα ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος για τους προέδρους των δύο αιωνίων, τον Σάντρο Ροσέλ και τον Φλορεντίνο Πέρεθ, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με φόντο το τρόπαιο του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Αποτελεί παράδοση στην Ισπανία παραμονές του δεύτερου αγώνα για το Σούπερ Καπ να διοργανώνεται δεξίωση στην πόλη της ομάδας που γίνεται το παιχνίδι, με παρόντες τους ισχυρούς άνδρες των συλλόγων και των συνεργατών τους.

Πέρυσι η αντίστοιχη δεξίωση είχε γίνει στη Βαρκελώνη, ενώ φέτος οι ίδιοι άνθρωποι παρευρέθηκαν για τον ίδιο λόγο στη Μαδρίτη αυτή τη φορά.

Το τρόπαιο βρίσκεται εκεί και περιμένει το νικητή του μεγάλου «κλάσικο», μεταξύ της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Άλκης Κακολύρης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube