«Έχω κάποια διλήμματα», παραδέχθηκε ο Γιώργος Δώνης, μια μέρα πριν τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ραπίντ στην Βιέννη. Κυρίως στην διαχείριση του Γκαρσία, ο οποίος θα είναι ο ρυθμιστής της 11άδας που θα κληθεί να υπερασπιστεί το 2-1 της Τούμπας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιοι και να ξεκινήσουν γνωρίζουν την κρισιμότητα της αναμέτρησης και θα κάνουν το παν για να έρθει η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Η απουσία των Λάζαρ (τιμωρημένος), Σαλπιγγίδη (τραυματίας) δημιουργεί ερωτηματικά μεσοεπιθετικά για τον ΠΑΟΚ και τον Δώνη. Δεν ισχύει το ίδιο για την άμυνα. Εκεί είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Τερματοφύλακας ο Γλύκος, δεξιά στην άμυνα ο Έτο, αριστερά ο Λίνο και στόπερ οι Κουμάλο, Κατσικάς. Από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Γκαρσία, ένας εκ των Φωτάκη ή Κάτσε θα τον πλαισιώσει στον άξονα. Σε διαφορετική περίπτωση στο αρχικό σχήμα θα βρεθούν οι δύο τελευταίοι. Ακραίοι χαφ θα είναι οι Ρομπέρ, Γεωργιάδης (υποψηφιότητα θέτει και ο Λόρενς) και επιθετικό δίδυμο οι Γιάννου, Αθανασιάδης.

Η τελευταία προπόνηση, επί αυστριακού εδάφους, πραγματοποιήθηκε στο «Χάναπι» παρουσία της διοίκησης και αστυνομικής δύναμης. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά στην αυριανή αναμέτρηση, μετά τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, και οι 800 οπαδοί του ΠΑΟΚ που θα βρίσκονται στην εξέδρα θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οπαδοί της Φέγενορντ βανδάλισαν σπίτι στη Ρουμανία - Δείτε το βίντεο

Δεσύλλας: «Είχε πρόβλημα στην τελική απόφαση ο Παναθηναϊκός - Αποτυχία αλλά όχι καταστροφή η ισοπαλία κόντρα στην Πλζεν»

Ντεσπόντοφ: «Όσοι λέγανε ότι δεν θα έπαιζα καλά απέναντι σε μία ομάδα από την πατρίδα μου δεν με ξέρουν καλά»

Τι λέει ο… αλγόριθμος: Σχεδόν σίγουρα στην 24άδα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ-Λίγες πιθανότητες για 8άδα

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς και έγραψε ιστορία ο Καμαρά

Football Rankings: «Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε ήδη στα playoffs του Europa League - Τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ»

Μύθου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε, δείχνουμε ότι παλεύουμε σε κάθε ματς»

Τσιριβέγια: «Μας έλειψε η καθαρή ευκαιρία»

Ινγκασον: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Μπενίτεθ: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπάθησαν οι παίκτες - Πρέπει να κερδίσουμε την Φερεντσβάρος και την Ρόμα»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.