Συνάντηση με τους Ρότζερ Γκερέιρο και Παναγιώτη Λαγό είχε ο Βασίλης Τσιάρτας με αντικείμενο τη μείωση των συμβολαίων τους. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε αμφότερους προτάθηκε «ψαλίδισμα» των αποδοχών τους κατά 50% με ταυτόχρονη επέκταση του συμβολαίου τους (που λήγει το καλοκαίρι του 2013).

Η κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό και θα υπάρξει νέα επαφή. Άλλωστε εφόσον υπάρξει αναπροσαρμογή συμβολαίων θα πρέπει να κατατεθούν στην ΕΠΟ μέχρι την Παρασκευή, όταν και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ο Ρότζερ Γκερέιρο είναι μακράν του δευτέρου ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της ΑΕΚ με συμβόλαιο που του αποφέρει ετησίως 580.000 ευρώ, ενώ ο Παναγιώτης Λαγός εισπράττει 250.000 ευρώ το χρόνο. Μόνο οι Αραμπατζής (300.000 ευρώ), Κωνσταντόπουλος και Κοντοές (150.000 ευρώ) έχουν αποδοχές με εξαψήφιο αριθμό από το υπόλοιπο ρόστερ της «Ένωσης».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»