Η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ ξεκίνησε νωρίτερα!

Σύμφωνα με τα αυστριακά Μέσα, αργά χθες το βράδυ (29/8) περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΟΚ και της Παρτιζάν (για τους δεύτερους επικαλούνται μαρτυρίες) προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε καφετέρια της Βιέννης, ενώ από τα επεισόδια τραυματίστηκε ελαφρά μία γυναίκα.

Απομένουν μόλις λίγες ώρες για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Ραπίντ Βιέννης, με φόντο τους ομίλους του Europa League, ωστόσο οι «ανεγκέφαλοι» οπαδοί φρόντισαν ο… επαναληπτικός των επεισοδίων της Τούμπας να γίνει λίγο νωρίτερα!

Όπως αποκάλυψαν τα Μέσα της Αυστρίας, περίπου 50 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» και της Παρτιζάν, προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε καφετέρια της Βιέννης, εκτοξεύοντας φωτοβολίδες και καρέκλες προς το μέρος των θαμώνων, με αποτέλεσμα να σπάσουν οι τζαμαρίες του καταστήματος.

Από τα επεισόδια, τραυματίστηκε μία γυναίκα –ευτυχώς ελαφρά- ενώ δεν καταγράφηκε κάποια σύλληψη, καθώς η αστυνομία έφτασε στο χώρο, αφότου είχαν ηρεμήσει τα πνεύματα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Εσείς μας φέρατε εδώ και μπορείτε να γράψετε ιστορία»: Η πωρωτική ομιλία Μπούση στους παίκτες του ΟΦΗ πριν τη Χάποελ!

Σουργιάς: «Τα σημαντικά οικονομικά οφέλη της ευρωπαϊκής πορείας του ΟΦΗ και η ευκαιρία για ανάσες στη διακοπή»

«Πάμε να κάνουμε πράξη το όνειρο»: Η ομιλία του Ανδρούτσου στα αποδυτήρια του ΟΦΗ

Football Meets Data: Ακλόνητο φαβορί για Top 8 ο Ολυμπιακός-Στο όριο για Top 24 o ΟΦΗ

Κόντης: «Ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας που έχω δει - Τα παιδιά δεν σταματούν να με εκπλήσσουν»

Πούγγουρας: «Η καλύτερή μας εμφάνιση, μπορούσαμε περισσότερα γκολ»

Φούντας: «Σημαντική νίκη σε ένα απαράδεκτο γήπεδο, δουλειά μου είναι να σκοράρω»

Αποθέωση για τον Μπούση στο Βουκουρέστι - «Να κάνουμε την Κρήτη και όλη την Ελλάδα περήφανη»

«ΟΦΗ που δαγκώνει με δηλητήριο ικανό να νικήσει κάθε αντίπαλο»: Το σχόλιο Σουργιά για το σπουδαίο διπλό των Κρητικών!

Κόντης: «Τεράστιο αποτέλεσμα - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.