Την περίπτωση του Στέφαν Άπια φαίνεται πως εξετάζει ξανά ο ΟΦΗ για τη θέση του αμυντικού χαφ.

Ο 31χρονος Γκανέζος είχε απασχολήσει και πέρυσι τους Κρητικούς και πλέον βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο για την περίπτωση που δεν έχει θετική εξέλιξη το θέμα του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο Άπια πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Σερβίας και πιο συγκεκριμένα στη Βοϊβοντίνα από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, πετυχαίνοντας ένα τέρμα στις 11 συμμετοχές.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το κασέ του Άπια δεν είναι απαγορευτικό για τον ΟΦΗ, οι άνθρωποι της ομάδας προβληματίζονται με τον βεβαρημένο ιατρικό παρελθόν του παίκτη.

Θα σωθεί από τις προσφυγές;
Όχι πώς είχε ηρεμήσει ποτέ, αλλά τα προβλήματα από τις προσφυγές παικτών στους οποίους οφείλει λεφτά ο ΟΦΗ βρέθηκαν και πάλι στο προσκήνιο. Οι κρητικοί καλούνται να βρουν άμεσα χρήματα και να τα δώσουν στον Ρόβα καθώς ο παίκτης ενεργοποίησε την ποινή αφαίρεσης βαθμών λόγω δόσεων που δεν έχει λάβει για τους προηγούμενους μήνες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έξι μήνες νοκ άουτ ο Τσαούσης

«Βόμβα» από Πρίτσα στη Δίκη: «Διαιτητής ομολόγησε ότι προσπάθησαν να ρίξουν φέτος την Κηφισιά»!

Βάργκα: Χόρεψε «Τα Ριάλια» και «Ένα Όμορφο Αμάξι Με Δυο Άλογα» στο γλέντι τίτλου!

Ντέμης: «Έτσι χτίζονται οι ομάδες, με 3-4 μεταγραφές, όχι με 10 - Η έμπνευση Νίκολιτς που έδωσε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ»

Δωρεάν είσοδος για τους φιλάθλους στο Ατρόμητος-Πανσερραϊκός - Αλλαγή ώρας στην αναμέτρηση

Ντέμης: «Διαφωνώ με Σαββίδη, αυτά δεν δουλεύουν στους παίκτες - Ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ στα playoffs»

Τσανάκας: «Η συνάντηση που έρχεται και οι δηλώσεις με νόημα του Μεντιλίμπαρ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα ανοικτά στον ΠΑΟΚ - Ντροπιαστικό να μιλάει μετά από τέτοιο σοκ μόνο ο νεαρός Μύθου»

Δεσύλλας: «Τι ισχύει με Νέστρουπ και Ρεμπρόφ στον Παναθηναϊκό»

Σαββόπουλος: «Κέρδισε την παραμονή του στον Άρη ο Γρηγορίου, ξέρει τι χρειάζεται η ομάδα»

TAGS: ΟΦΗ