Αρνητική απάντηση εισέπραξε από το συμβούλιο Πλημμελειοδικών ο Σταύρος Ψωμιάδης, για την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει.

Ο γιος του Μάκη Ψωμιάδη έχει κριθεί προφυλακιστέος για ξέπλυμα χρήματος που υπεξαίρεσε ο πατέρας του από την ΠΑΕ ΑΕΚ, ωστόσο ζητά την ελευθερία του, θεωρώντας άκυρη τη διαδικασία.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να κληθούν σε απολογία τις προσεχείς ημέρες, τόσο η σύζυγος του Μάκη Ψωμιάδη όσο και τα ξαδέρφια του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τσακίρης: «Υπάρχει και κίνητρο… Champions League με Τσέλιε - Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ έναντι των άλλων στα playoffs»

Καρυπίδης και παίκτες τίμησαν τη μνήμη του Κλεομένη

Νέα προθεσμία έλαβε ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου στην Καλαμαριά

Δεν κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ από την Super League για το «ντου» στα δημοσιογραφικά

Νικολακόπουλος: «Άντε να αρχίσει να τα βάζει και ο Ταρέμι μετά τον Ελ Κααμπί»

Με Τσέριν και Βέρμπιτς η εθνική Σλοβενίας

Θεσσαλονίκη: Υπό κράτηση οι οκτώ για το επεισόδιο στα δημοσιογραφικά της Τούμπας - Αναβλήθηκε η δίκη

Οι προϋποθέσεις αγοράς εισιτηρίου στο Αστέρας-Παναθηναϊκός και πώς μπορούν να πάρουν οι οπαδοί των «πράσινων»

Σταματέλος: «Πιο δύσκολο το ματς με την ΑΕΛ για τον Μεντιλίμπαρ - Ίσως μείνει πάγκο ο Ελ Κααμπί»

Τσορμπατζόγλου: «Η αστυνομία αντιμετωπίζει διαφορετικά κάθε κατάσταση και αυτό προκαλεί εκνευρισμό»