Την ανωτερότητα της Λάτσιο και της Τότεναμ, οι οποίες είναι τα φαβορί του δέκατου ομίλου του Europa League που κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός, αναγνώρισε ο Γιάννης Σαμαράς.

Επίσης, ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» τόνισε ότι και η Μάριμπορ χρειάζεται προσοχή.

«Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή την ευρωπαϊκή πορεία», το σύνθημα


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σαμαράς στον «Ant1»

Για την κλήρωση του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει Τότεναμ, Λάτσιο και Μάριμπορ

«Είμαστε σε έναν δυνατό όμιλο. Είναι ένας όμιλος επιπέδου Champions League. Η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι τα δύο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να παλέψουμε τα εντός έδρας ματς με αυτές τις ομάδες. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτή την ευρωπαϊκή πορεία».

Για τα φαβορί του δέκατου ομίλου

«Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες του ομίλου μας. Πολλά αλλάζουν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα που διεξάγεται. Πιστεύω ότι πρέπει να δούμε όλα τα παιχνίδια πολύ σοβαρά, όπως και το παιχνίδι με τη Μάριμπορ. Πιστεύω ότι και με την Μάριμπορ θα χάσουν βαθμούς η Λάτσιο και η Τότεναμ. Για εμάς, όμως, χρειάζεται προσοχή στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια».

Για την φετινή εικόνα του «τριφυλλιού»

«Ο Παναθηναϊκός, σταδιακά ξαναχτίζεται. Είναι μία νέα ομάδα, έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες και χρειάζεται προσαρμογή. Πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε πολύ καλά σε αυτά τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η συγκέντρωση θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να πάει έξω η ομάδα να χαρεί τα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτό ήταν το ζητούμενο από την αρχή και καταφέραμε να παίξουμε στην Ευρώπη».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»