Το πνεύμα που θέλει (ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων) να βλέπει ο κόσμος της ΑΕΚ στους παίκτες της ομάδας του έβγαλε ο Ανδρέας Σταματής.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι η έλλειψη παραστάσεων δεν φοβίζει ούτε τον ίδιο, ούτε τους συμπαίκτες του.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είσαι, αλλά αν έχεις καρδιά», ήταν σαφής για το στόχο της «Ένωσης» στα Πηγάδια:

«ΑΕΚ είμαστε, πάμε για τη νίκη».


Αναλυτικά όσα είπε ο Σταματής στη NOVA

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη: «Στο πρώτο ματς χάσαμε, αν και δεν το αξίζαμε. Τώρα για το δεύτερο ματς, δεν πιστεύω ότι είμαστε μακριά από το γκολ γιατί δεν έχουμε την πίεση του κόσμου. Πάντα μας στηρίζει ο κόσμος, είτε εδώ είτε εκτός. Πάμε για τη νίκη και δε σκεφτόμαστε κάτι άλλο επειδή είμαστε η ΑΕΚ».

Για το αν είναι πλεονέκτημα του αντιπάλου η εμπειρία του: «Δεν με προβληματίζει καθόλου. Η Ξάνθη είναι μια πιο έμπειρη ομάδα, αλλά και εμείς αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι ότι δεν έχει σημασία πόσο έμπειρος είσαι, αλλά αν έχεις καρδιά και είσαι καλός τακτικά στον αγωνιστικό χώρο.

Βγάλαμε πολλές φάσεις και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και από τα φιλικά δείξαμε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ότι παλεύουμε κάθε λεπτό, τρέχουμε συνέχεια και πιστεύω ότι θα δικαιωθούμε»
.

Για την προσωπική του απόδοση: «Νιώθω πολύ βελτιωμένος και πολύ καλύτερος. Το πιστεύω αυτό, προσπαθώ να το δείχνω κάθε φορά στον προπονητή μου και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ αντέδρασε όπως έπρεπε στην επίθεση που γινόταν εις βάρος της μετά τον Βόλο»

Τσανάκας: «Η δύσκολη εξίσωση με τον Γκονζαλες ενόψει ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Την είχε ανάγκη αυτή τη διακοπή ο Παναθηναϊκός – Οι επιστροφές που περιμένει ο Νίστρουπ»

Τσορμπατζόγλου: «Πιθανόν 2-3 μήνες έξω Άλι και Παβλένκα – Σύντομα θα γίνουν συζητήσεις για ανανέωση του Τσιφτσή»

Νίκολιτς για Γιόβιτς: «Χρειαζόταν ένα περιβάλλον στο οποίο θα ένιωθε εμπιστοσύνη και αγάπη»

Νίκολιτς για Βίντα: «Αποδέχτηκε τον νέο του ρόλο - Τον χαρακτηρίζουν η νοοτροπία του και η μαχητικότητά του»

Σπανέας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ο Μπέος τα είπε, γιατί ξέρει ότι θα μείνει ατιμώρητος»

Χριστογεώργος: «Μοναδικό αυτό που βιώνουμε, δεν μπορούσα να το φανταστώ κάτι τόσο μεγάλο»

Επέστρεψε στην Τούμπα ο Σβαμπ: «Γειά σου ΠΑΟΚάρα, ελπίζω να τα πούμε σύντομα ξανά»

Σοκ στον ΠΑΟΚ με Τάχα Άλι και Παβλένκα, μπαίνουν και οι δυο στο χειρουργείο!

TAGS: A.E.K.