Σκηνές πανικού επικράτησαν το βράδυ της Παρασκευής στο κτίριο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στην Πάτρα, όταν δυο αδέλφια επιχείρησαν να βιάσουν μια αλλοδαπή τουρίστρια και εκείνη τραυμάτισε με μαχαίρι τον έναν από αυτούς!

Σύμφωνα με την καταγγελία έκανε η νεαρή Αμερικανίδα, τα δυο αδέλφια που είναι φοιτητές την απομόνωσαν στις τουαλέτες του κτιρίου την ώρα που περίμενε τον σύζυγό της για να επιβιβαστούν μαζί στο πλοίο της γραμμής με προορισμό την Ιταλία. Καθώς την βρήκαν μόνη, επιχείρησαν να τη βιάσουν, όμως εκείνη έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε στην τσάντα της!

Με αυτό κατέφερε να τραυματίσει τον έναν από τους επίδοξους βιαστές της, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στα δάπεδο ενώ ο αδελφός του έσπευδε να εξαφανιστεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και ο δεύτερος δράστης αναζητείται, ενώ κρατείται και η αλλοδαπή που, αν και υπερασπίστηκε τον εαυτό της, θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και σωματικές βλάβες!

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάτρα: Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι σε συρμό του Προαστιακού στην Πάτρα

Αισθητή στην Μυτιλήνη σεισμική δόνηση 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία

Χειμερινή καταιγίδα προ των πυλών: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τις «χειρότερες 10 ημέρες των τελευταίων 40 ετών»

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: 70 από τους 116 τραυματίες εξακολουθούν και νοσηλεύονται

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Αττικής καταρρίφθηκε το ρεκόρ βροχής

Είναι οι γονείς μου τοξικοί; 10 σημάδια για να το διαπιστώσεις

Συνελήφθη 33χρονος στην Αττική που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με ακατέργαστη κάνναβη

Γερμανία: Νοσοκόμος που καταδικάστηκε για 10 δολοφονίες ασθενών ίσως σχετίζεται με άλλους 100 θανάτους

Κεφαλογιάννη: Ως μητέρα και μέλος της κυβέρνησης δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από τους άλλους πολίτες

Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του πεσόντος λιμενικού με «καρφί» Κακλαμάνη για Κικίλια