Άπαντες στον Πλατανιά είναι χαρούμενοι με την πρώτη νίκη της ομάδας στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Ωστόσο, ο Ηλίας Αναστασάκος είναι διπλά ευτυχισμένος, καθώς είναι αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα.

Ο επιθετικός του συλλόγου των Χανίων στάθηκε στην σπουδαιότητα των τριών αυτών βαθμών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, αν και δεν αγωνιστήκαμε στη φυσική μας έδρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα και ήρθε από τα Χανιά στο Ηράκλειο για να μας συμπαρασταθεί», είπε αρχικά ο Αναστασάκος.

Αναφορικά με το γκολ που σημείωσε και ήταν το πρώτο του Πλατανιά στη μεγάλη κατηγορία, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο γκολ του Πλατανιά στη Σούπερ Λίγκα. Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο βέβαια είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Σήμερα ξεκινήσαμε νωθρά γιατί ήμασταν αγχωμένοι, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε στροφές, πετύχαμε τα δύο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε το αποτέλεσμα».

Ενώ όσον αφορά την επόμενη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, τόνισε:

«Θα μας βοηθήσει η διακοπή για να προετοιμαστουμε καλύτερα για το ματς με τον Ατρόμητο. Είναι πολύ καλή ομάδα και το είδαμε και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Όμως αν παίξουμε όπως ξέρουμε νομίζω ότι θα πάρουμε αποτέλεσμα»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ποντένσε προσπαθεί πολύ να γυρίσει 100% έτοιμος στον Ολυμπιακό»

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γνώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ