Παίκτης του Φωστήρα πρέπει να θεωρείται ο Βαγγέλης Ψαρρής.

Ο πρώην παίκτης του Ηλυσιακού το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους του συλλόγου, με τους οποίους φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα.

Μάλιστα, ο 35χρονος τα επόμενα εικοσιτετράωρα θα βρεθεί στα γραφεία της ομάδας του Ταύρου, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ωστόσο, οι άνθρωποι του Φωστήρα δεν θα σταματήσουν εκεί, καθώς μετά την απόκτηση του Ψαρρή θα κινηθούν για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα μπορεί να κάνει τη διαφορά στα γήπεδα της Football League 2.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!