Αίνιγμα αποτελεί για τον Ετόρε Μεσίνα η φετινή εικόνα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων που ισχύουν.

Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μιλώντας σε ρωσική ιστοσελίδα, δεν ήθελε να χρίσει φαβορί την «ομάδα του στρατού» του για την Ευρωλίγκα, καθώς υπάρχουν αρκετές υπολογίσιμες δυνάμεις, όπως είπε.

«Φυσικά, πολλές ομάδες είναι επηρεασμένες από την οικονομική κατάσταση, όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, οι οποίοι έχουν αλλάξει και κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι καλύτεροι ή χειρότεροι φέτος. Επίσης, υπάρχουν τέσσερις πολύ καλές τουρκικές ομάδες, με τις δύο, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και Αναντολού Εφές να είναι δυνατές. Η Μακάμπι συγκαταλέγεται πάντα στα φαβορί, ενώ η Αρμάνι Μιλάνο έχει επενδύσει αρκετά χρήματα. Για όλα αυτά, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος. Ενδεχομένως να χρειαστεί λίγος καιρός για να έχουμε πιο καθαρή εικόνα», δήλωσε στον ρωσικό Τύπο, ο Ετόρε Μεσίνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στα παρκέ μετά από έναν χρόνο για τον Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!