Στο χέρι της διοίκησης του Ολυμπιακού και μόνο φαίνεται ότι είναι πλέον αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, όπως άφησε να εννοηθεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Λεβαδειακό. «Ο σύλλογος ξέρει τις ανάγκες και αναλόγως θα κινηθεί. Είναι θέμα οργάνωσης της ομάδας», τόνισε ο τεχνικός των Πειραιωτών που εμφανίστηκε βέβαιος ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης της ομάδας του.

«Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης γιατί είμαστε νέα ομάδα. Πρέπει να δουλευτούν όλα, όλοι οι τομείς. Η πίεση, η κυκλοφορία. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες αντιδρούν θετικά σε αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής που στην συνέχεια ρωτήθηκε για την χρησιμοποίηση του Φουστέρ αλλά και τον χρόνο συμμετοχής που είχε ο Ισπανός επί Βαλβέρδε και απάντησε: «Δεν μου αρέσουν οι με την περυσινή ομάδα και τα άτομα που δεν είναι πια εδώ. Ο Φουστέρ λόγω τραυματισμού έχει χάσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας και πρέπει να δουλέψει στην φυσική κατάσταση».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, απάντησε: «Ο σύλλογος ξέρει τις ανάγκες και αναλόγως θα κινηθεί. Είναι θέμα οργάνωσης της ομάδας»

Επιπλέον, αναφορικά με τον Μασάντο και την θέση στην οποία θα αγωνίζεται, είπε: «Κάποιος πρέπει να καλύψει το κενό το Κέβιν Μιραλάς. Ο Μασάδο είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Θα παίζει όπου τον χρειάζεται η ομάδα.

Για τα σχόλια του Γιώργου Παράσχου αναφορικά με το άδικο αποτέλεσμα, πρόσθεσε: «Είναι ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας. Είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και νομίζω ότι είναι δίκαιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube