Την τελευταία του πνοή άφησε ένας ποδοσφαιριστής στη Σουηδία λίγα λεπτά αφότου είχε σκοράρει σε αγώνα για τέταρτης κατηγορίας. Ο λόγος για τον 29χρονο Βίκτορ Μπράνστρομ της Πιτέα, ο οποίος «έσβησε» από ανακοπή καρδιάς στη διάρκεια του αγώνα με την Ουμελάντεν.

Ο παίκτης κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο και οι γιατροί άρχισαν να του κάνουν μαλάξεις για να επανέλθει, ενώ γρήγορα έφτασαν στο χώρο τρία ασθενοφόρα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Ο αδικοχαμένος παίκτης είχε αγωνιστεί και στη μεγάλη κατηγορία με τη Χέλσινγκμποργκ, αλλά τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε μετά από ένα καρδιακό περιστατικό. Αφότου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και οι γιατροί έκριναν πως θα μπορούσε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, επέστρεψε στα γήπεδα αλλά η απόφαση αυτή αποδείχτηκε μοιραία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρεμιέρα με περίπατο κόντρα στην Ουγκάντα για την Τυνησία

Φιάσκο με το VAR στο Κονγκό-Μπενίν, δεν λειτουργούσε και δεν υποδείχτηκε πέναλτι!

Απίθανος Μουτουσαμί: «Δεν χρειαζόμουν φορείο για να βγω, αλλά δεν ήθελα να πάρω δεύτερη κίτρινη κάρτα»

Ζορίστηκε αλλά λύγισε την Τανζανία του Σαμάτα η Νιγηρία

Από τους επιβήτορες, μέχρι τους... κοιλάκανθους: Αυτά είναι τα παρατσούκλια των 24 ομάδων του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

«Άνοιξαν δωρεάν τις θύρες στο Αίγυπτος-Ζιμπάμπουε επειδή δεν είχε κόσμο στο γήπεδο»

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Μπήκε... αγριεμένη η Σενεγάλη και σάρωσε την Μποτσουάνα!

Ο ορισμός του πολυθεσίτη: Οι δύο αθλητές που έχουν εμφανιστεί στο FIFA αλλά και στο Madden!

Ο Ελ Κααμπί φρόντισε στην πρεμιέρα να κάνει ό,τι δείχνει το… σποτάκι του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής!

Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Kαθάρισε» με δυσκολία το Μπενίν και μπήκε με το δεξί το Κονγκό