Στο Βερολίνο θα βρεθεί σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας όπου θα έχει συνάντηση με τον Γερμανό ομόλογό του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Στόχος του κ. Στουρνάρα είναι να διαμορφωθεί ένας «δίαυλος επικοινωνίας» με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας. Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, αυτό ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Στουρνάρας θα ενημερώσει τον Γερμανό ομόλογό του τόσο για το πακέτο των μέτρων των 11,7 δισ. ευρώ, όσο και για το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.

Σύμφωνα με τον ίδιο παράγοντα, ενδέχεται κατά τη συνάντηση να συζητηθεί και το θέμα της επιμήκυνσης του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας.

Πριν τη συνάντηση με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ο κ. Στουρνάρας θα έχει δει και τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γκίντο Βεστερβέλε.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αισθητή στην Μυτιλήνη σεισμική δόνηση 5,3 Ρίχτερ στην Τουρκία

Χειμερινή καταιγίδα προ των πυλών: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τις «χειρότερες 10 ημέρες των τελευταίων 40 ετών»

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: 70 από τους 116 τραυματίες εξακολουθούν και νοσηλεύονται

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές της Αττικής καταρρίφθηκε το ρεκόρ βροχής

Είναι οι γονείς μου τοξικοί; 10 σημάδια για να το διαπιστώσεις

Συνελήφθη 33χρονος στην Αττική που παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα με ακατέργαστη κάνναβη

Γερμανία: Νοσοκόμος που καταδικάστηκε για 10 δολοφονίες ασθενών ίσως σχετίζεται με άλλους 100 θανάτους

Κεφαλογιάννη: Ως μητέρα και μέλος της κυβέρνησης δεν έχω λιγότερα δικαιώματα από τους άλλους πολίτες

Η Βουλή «υιοθετεί» το παιδί του πεσόντος λιμενικού με «καρφί» Κακλαμάνη για Κικίλια

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού ο εκδότης της εφημερίδας «Μαγνησία» στον Βόλο - «Οι τραμπουκισμοί δεν μας πτοούν»