Επικρατώντας με 20 ψήφους έναντι… μίας του αντιπάλου του, Ανδρέα Πάτση, ο Σπύρος Καλογιάννης επανεξελέγη στην προεδρία της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, διατηρώντας το πόστο του προέδρου για τρίτη συνεχόμενη θητεία. Σφακιανάκης, Θεοδωρίδης οι αντιπρόεδροι. Πιθανόν την Τετάρτη η συνάντηση για το μέλλον των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή. Την Τρίτη 11/9 η κλήρωση.
O Σπύρος Καλογιάννης, όπως αναμενόταν, επανεξελέγη πρόεδρος της Ένωσης Β’ – Γ’ Εθνικής. Ο έμπειρος παράγοντας απέσπασε 20 ψήφους σε σύνολο 21, που συμμετείχαν στη διαδικασία. Ο έτερος υποψήφιος Ανδρέας Πάτσης έλαβε μία ψήφο.
Ντέρμπι έγινε στους αντιπροέδρους, με τον Στέλιο Σφακιανάκη να καταλαμβάνει τη θέση του α’ αντιπροέδρου, συγκεντρώνοντας 11 ψήφους, έναντι 10 του Πέτρου Θεοδωρίδη, που είναι πλέον β’ αντιπρόεδρος.
Η θητεία του προέδρου είναι διετής, με τον Καλογιάννη πλέον να έχει τα ηνία της διοργανώτριας για τρίτη φορά, ενώ η θητεία των αντιπροέδρων είναι μονοετής.
Σε ό,τι αφορά τους εκπροσώπους της Γ’ Εθνικής, στο Δ.Σ. της «μικρής» λίγκας, από τον α’ όμιλο εξελέγησαν οι Καρανικόλας (Αιγινιακός) και Ζαμπέτογλου (Καλαμαριά), ενώ από το β’ όμιλο εξελέγησαν οι Αναστασάκης (Ρούβας) και Ασλανίδης (Γλυφάδα).
Αναφορικά με το θέμα της τοποθέτησης του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στη Football League, εντός της ημέρας δεν θα υπάρξει κάποιο ραντεβού. H συνάντηση μεταξύ ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Football League θα πραγματοποιηθεί κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 5/9 και ακολούθως (σε συνάρτηση διαφόρων παραμέτρων) θα υπάρξει επαφή και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.
Τέλος, οριστικοποιήθηκε στο Δ.Σ. της "μικρής λίγκας" ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής για τη σεζόν 2012-13 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/9.