Επίσημη πρόταση στον Βλάνταν Ίβιτς φαίνεται πως έχει κάνει ο Πλατανιάς, ο οποίος θέλει να κάνει το κόλπο γκρόσο τις τελευταίες ημέρες της παράτασης της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες.

Η ομάδα των Χανίων έχει καταθέσει πρόταση 100.000 στον Σέρβο μεσοεπιθετικό που ακόμη δεν έχει βρει ομάδα και παραμένει ελεύθερος.

Ωστόσο, στον Πλατανιά γνωρίζουν ότι δεν έχουν πολλές πιθανότητες για θετική εξέλιξη, καθώς οι απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή δεν έπεφταν κάτω από τις 200.000.

Ο Ίβιτς τις προηγούμενες ημέρες είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου και του Παναιτωλικού, ωστόσο οι οικονομικές απαιτήσεις του Σέρβου οδήγησαν τον ενδιαφέρον των εν λόγω ομάδων σε ναυάγιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Παίρνει το σημερινό ματς και ηρεμεί εν πολλοίς ο Παναθηναϊκός - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11άδα με ΟΦΗ»

Κετσετζόγλου: «Οι υπερδιπλάσιες σέντρες της ΑΕΚ και η διαφαινόμενη αποφυγή τιμωρίας»

Σταματέλος: «Να δείξει με τον ΠΑΟΚ την γγώριμη εικόνα του Ολυμπιακού στα ντέρμπι - Στραμμένα τα βλέμματα στον Ποντένσε»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Δανιήλ: «Μία από τις σημαντικότερες προπονητικές μορφές της ιστορίας του συλλόγου»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε να παίζει χωρίς τον Μεϊτέ, έβγαλε προσωπικότητα ο Ζαφείρης»

Δεσύλλας: «Με Κάτρη δεξιά ο Παναθηναϊκός – Το πιθανότερο δίδυμο στα χαφ κόντρα στον ΟΦΗ»

Ισπανός ρέφερι Elite κατηγορίας στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Τσακαλίδης στο Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω τον Βόλο και κοιτά την ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ αλλάζει πλάνο και «ποντάρει» σε Ελ Κααμπί για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Κηφισιά-ΠΑΟΚ: Με φόρα οι γηπεδούχοι, χωρίς περιθώρια για απώλειες ο Δικέφαλος