Το νέο γυμναστή των ποδοσφαιριστών της ομάδας βρήκαν στη Βέροια, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Ο Νίκος Καρύδας αναλαμβάνει από την Τετάρτη την εκγύμναση των παικτών της ομάδας, μετά την αποχώρηση του Μάκη Χάβου και του υπόλοιπου τεχνικού επιτελείου.

Στο παρελθόν, ο Καρύδας έχει αναλάβει ξανά το πόστο του γυμναστή στη «βασίλισσα του βορρά» και συγκεκριμένα την πενταετία 1993-1998. Επιπλέον έχει αναλάβει το ίδιο πόστο και σε ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του κ.Νικόλαου Καρύδα, ο οποίος αναλαμβάνει την εκγύμναση της ομάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τελευταίο ντέρμπι αιωνίων στη Λεωφόρο με… συγκεκριμένα δεδομένα!

TAGS: Βέροια