Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάει Σάκης Τσιώλης.

Εφόσον δεν παρθεί καμία απόφαση μέχρι αύριο, τότε οι «κυανοκίτρινοι» θα συνεχίσουν ως έχουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Τότε -που θα έχει ανοίξει η αγορά της Λατινικής Αμερικής - θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες επιλογές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 53χρονος προπονητής θα δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί στην Καλαμάτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Συνεχίζονται οι επαφές με Ελ Κααμπί για το συμβόλαιο

Τσακίρης: «Λίγες αλλαγές από τον Νίκολιτς στο Αγρίνιο»

Δεσύλλας: «Ψάχνει αντίδραση ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Βόλο - Οι σκέψεις Μπενίτεθ για την 11αδα»

Λέτο: «Είμαι πολύ χαρούμενος που οι παίκτες μου έχουν νοοτροπία νικητή»

Μπενίτεθ: «Μας δίνει έξτρα κίνητρο η ήττα του πρώτου γύρου - Να δημιουργούμε περισσότερες ''καθαρές'' ευκαιρίες»

Τσανάκας: «Να μη δώσει ευκαιρίες στον Άρη ο Ολυμπιακός - Τελευταία στιγμή οι αποφάσεις του Μεντιλίμπαρ»

Δύο δοκάρια, ευκαιρίες, αλλά όλα στο μηδέν: Τα highlights του Κηφισιά-Asteras AKTOR

Σαββόπουλος: «Μετρημένα κουκιά στην άμυνα του Άρη, Μορόν και Γένσεν κρίνουν τις υπόλοιπες θέσεις»

Τρέλα στο Αγρίνιο στην άφιξη της ΑΕΚ

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως και αύριο στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Ζαφείρης - Τέιλορ και Μπιάνκο διεκδικούν θέση στην 11άδα»