Λιγοστεύουν οι πιθανότητες για την απόκτηση κάποιου ελεύθερου ποδοσφαιριστή στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι Αρκάδες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, αλλά κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάει Σάκης Τσιώλης.

Εφόσον δεν παρθεί καμία απόφαση μέχρι αύριο, τότε οι «κυανοκίτρινοι» θα συνεχίσουν ως έχουν μέχρι τον Δεκέμβριο. Τότε -που θα έχει ανοίξει η αγορά της Λατινικής Αμερικής - θα υπάρχουν σαφώς περισσότερες επιλογές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο 53χρονος προπονητής θα δοκιμάσει αρκετούς ποδοσφαιριστές που έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο φιλικό που έχει προγραμματιστεί στην Καλαμάτα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στη ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσανάκας: «Κάθε ματς θα είναι το σημαντικότερο από εδώ και πέρα για τον Ολυμπιακό»

«Να φέρουμε τον Ατρόμητο εκεί που ήταν για χρόνια»: Έδεσαν Κέρκεζ και χτίζουν γύρω του οι Περιστεριώτες!