Με ένα πλατύ χαμόγελο, παρά την ταλαιπωρία του (η πτήση από τις ΗΠΑ στην Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό στη Γαλλία διήρκεσε 14 ώρες) έφτασε στην Ελλάδα ο Χίλτον Άρμστρονγκ χαιρετώντας τους εκπροσώπους του Τύπου με ένα «καλησπέρα» σε άπταιστα ελληνικά.

Ο Αμερικανός σέντερ δήλωσε ευτυχής που ανήκει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού κι αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στο δυναμικό του. Ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ. Ξέρω πως η ομάδα είναι πολύ πετυχημένη και έχει υψηλούς στόχους. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού από τη μέρα που υπέγραψα με έχει κατακλύσει με μηνύματα στο Twitter εκφράζοντας την υποστήριξή του και ανυπομονώ να τους δω στο γήπεδο», τόνισε ο Άρμστρονγκ.

Μετά τις απαραίτητες ώρες ξεκούρασης, ο 28χρονος άσος είναι πιθανό να βρεθεί το απόγευμα στο ΟΑΚΑ για να έχει μία πρώτη γνωριμία με τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους νέους του συμπαίκτες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση στημένων αγώνων: «Συνελήφθησαν 6 άτομα, κατασχέθηκαν 931.463 ευρώ»

Δικηγόρος Πηλοΐδη για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεν έπρεπε να εκδοθούν εντάλματα συλλήψεων»

Κρατούνται στη ΓΑΔΑ μέχρι την απολογία τους οι έξι συλληφθέντες!

Μπαρτζώκας: «Εγώ και ο Ολυμπιακός είμαστε υπέρ της νομιμότητας, είναι καλύτερο να μην υπάρχουν σκιές»

Έλαβαν προθεσμία οι 6 συλληφθέντες για το σκάνδαλο στο μπάσκετ

«Ντροπή σας - Έχουν καταστραφεί παιδιά, έχουν χαθεί καριέρες»

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Έτοιμος για προσφυγή στη δικαιοσύνη»!

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Οι δύο μάρτυρες που κατήγγειλαν όσα γνώριζαν και είχαν εμπλακεί σε περιστατικά δωροδοκίας!

Δημητρακόπουλος στον ΣΚΑΪ για τις εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ: «Δεμένη υπόθεση»

Ασβεστάς: «Οι κατηγορίες βασίζονται σε μαρτυρικές καταθέσεις δύο ατόμων και πλήθος μηνυμάτων»