Ύστερα από μία πολύ καλή εμφάνιση, η Ολύμπια Λάρισας επικράτησε μέσα στην Κυψέλη του Πανελληνίου με 73-66 σε φιλική αναμέτρηση. Οι "Ολυμπιονίκες" είχαν προβλήματα στην άμυνα ενώ ήταν και ιδιαίτερα άστοχοι στην επίθεση. Οι Κυψελιώτες έπαιξαν χωρίς τους Νάτζφεϊ, Τσέρανιτς και Γεωργαλή, κάτι που σίγουρα έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Από τους φιλοξενούμενους που αγωνίστηκαν χωρίς τον Κούρτοβιτς, κορυφαίοι οι Ντικάνοβιτς, Πρίντεζης και στη θέση του πλέι-μέικερ ο Κρίστιτς.

Δεκάλεπτα: 14-25, 39-42, 57-58, 66-73

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: Τζόνσον 8(2), Ράντσιτς 4, Στιούαρτ 6, Πελεκάνος 12, Παπαειωακείμ 19, Καραποστόλου 12(4), Πέτρουλας 3(1), Αργυρόπουλος 2

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κριστιτς 12, Μπέσλερ 5, Βουκαντίνοφ 4(1), Παπαβασιλειου 2, Αποστολίδης 5, Τσιάρας 9(1), Πρίντεζης 15(1), Ντικάνοβιτς 18, Μπάκμαν 3


Επιμέλεια: Αντώνης Μπότσικας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Α1 Γυναικών: Φινάλε στο 2025 με το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός

Stoiximan GBL: Τα βλέμματα στο ΣΕΦ για το νεμπούτο Μόρις στον Ολυμπιακό και δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλία!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: 8η σερί νίκη για Παναθηναϊκό, καυτός ΠΑΟΚ και οριακές νίκες για ΑΕΚ, Άρη Betsson

Ξανθόπουλος: «Δείξαμε τον χαρακτήρα μας ως ομάδα»

Μίλιτσιτς: «Δείξαμε προσωπικότητα στο τέλος»

Αταμάν: «Ελπίζω στο μέλλον να είμαστε μαζί με οπαδούς του Ολυμπιακού» - Tι είπε για Λεσόρ

Ζιάγκος: «Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών, να αναλάβουμε όλοι την ευθύνη για καλύτερο ελληνικό μπάσκετ»

Λύγισε το Περιστέρι Betsson στην παράταση σε επική «σκυλομαχία» ο Άρης Betsson

Χολμς: «Μετρούσα τις μέρες για να επιστρέψω, είδα φιλμ από αγώνες της Euroleague για να μπω στο κλίμα»

Λούκιτς: «Χάσαμε 3-4 λέι απ στο δεύτερο ημίχρονο που ούτε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν περίμεναν»