Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αφού κάθε τρεις και λίγο άλλος ένας παίκτης προστίθεται στο ιατρικό δελτίο.

Μετά τους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη, Έτο ήρθε ο Βιβιάν να τραυματιστεί και να προσθέσει έναν ακόμη αγωνιστικό πονοκέφαλο στον Γιώργο Δώνη.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ υπέστη θλάση στην γάμπα στο σημερινό πρόγραμμα στη Ν. Μεσημβρία και εντός 48ώρου θα διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος αποκατάστασης του προβλήματος.

Ωστόσο, δεδομένα θα απουσιάσει από το αυριανό φιλικό με τον Πανσερραϊκό και απ' ότι φαίνεται την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη για χάρη του ΠΑΟΚ ο Ντιέγκο Κόστα!

ΑΕΚ-Άρης: Οι πρωταθλητές ψάχνουν αντίδραση απέναντι στους φορμαρισμένους Θεσσαλονικείς

Μετά το Μεξικό και στην Κολομβία θα είναι τηλεοπτικά τα ματς του Ολυμπιακού!

Βόλος-Ολυμπιακος: Στο Πανθεσσαλικό με στόχο το 3Χ3 οι «ερυθρόλευκοι»

Μπέιλι: «Τεράστιος, φιλόδοξος και παθιασμένος σύλλογος ο Ολυμπιακός - Ελπίζω να κερδίσουμε το Europa League»

Γένσεν: «Να μη σεβαστούμε την ΑΕΚ παραπάνω απ' ότι πρέπει - Δεν μας ενδιαφέρει αν είναι φαβορί, θέλουμε τρεις βαθμούς»

Tσανάκας: «Ουσία, καλό ποδόσφαιρο και τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Βόλο»

Τσακίρης: «Με 11 αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη - Ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ζοάο Μάριο»

Σμαΐλοβιτς: «Πολύ καλό ότι δεν έχουμε δεχθεί ακόμη γκολ στην Ελλάδα - Να κάνουμε τη δουλειά μας στον Βόλο»

Μεντιλίμπαρ: «Τώρα που ξέρουμε ποιοι είμαστε εδώ, να συγκεντρωθούμε» - Τι είπε για Πουέρτα και Μπέιλι

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.