Το «μπαμ» με την απόκτηση του Σάνι Μπετσίροβιτς επιχειρεί να κάνει η Κρεμόνα αλλά φαίνεται πως η περίπτωση του Σλοβένου άσου και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού δεν είναι εύκολη.

Ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ που έχει… «φάει τα γήπεδα με το κουτάλι» στην Ιταλία (έχει αγωνιστεί σε Βίρτους, Βαρέζε, Φορτιτούντο, Ρόμα, Μιλάνο, Τρεβίζο) ζήτησε 250.000 ευρώ για έναν χρόνο από την Κρεμόνα, ποσό όμως που είναι απαγορευτικό για την ιταλική ομάδα.

Το θέμα δεν έχει λήξει ακόμα αλλά όπως φαίνεται η διοίκηση των Ιταλών δύσκολα θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Μπετσίροβιτς. Γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις φήμες που ήδη αναφέρουν πως κινείται για την απόκτηση των Ντιμίτρι Λόουερς και Μπρετ Μπλίζαρντ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στα παρκέ μετά από έναν χρόνο για τον Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!