Άσχημα είναι τα μαντάτα για τον Σέρτζιο Σκαριόλο αναφορικά με το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της ιστοσελίδας «encestando.es», στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες άτομα, μόλις το 5% των ψήφων τάσσεται υπέρ της παραμονής του προπονητή της Αρμάνι Μιλάνο στους «φούριας ρόχας».

Η πλειοψηφία επιθυμεί την πρόσληψη ενός Ισπανού προπονητή, με το επικρατέστερο όνομα να είναι αυτό του Ζοάν Πλάζα, ο οποίος το καλοκαίρι αυτό ανέλαβε τον πάγκο της Ζαλγκίρις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στα παρκέ μετά από έναν χρόνο για τον Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!