Τη φορολογική ενημερότητα κρατάνε στα χέρια τους από το μεσημέρι της Τρίτης (11/9) οι ιθύνοντες του ΟΦΗ, οι οποίοι το τελευταίο χρονικό διάστημα έκαναν τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να την εξασφαλίσουν.

Επόμενος στόχος των ανθρώπων της ομάδας του Ηρακλείου είναι να πάρουν άδεια από την Ε.Ε.Α, ώστε ο σύλλογος να μην έχει πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Κρητικών, Μάνθος Πουλινάκης, έκανε και δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου σχετικά με τη φορολογική ενημερότητα, λέγοντας: «Η σημερινή εξέλιξη είναι η αφετηρία για τον μεγάλο στόχο που έχουμε θέσει και δεν είναι άλλος από την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ. Καταβάλαμε πολύ μεγάλη προσπάθεια και καταφέραμε κάτι που αρκετοί δεν πίστευαν. Να ξέρουν όμως ότι ο ΟΦΗ είναι μεγάλος και όσο τον χτυπάνε, γίνεται πιο δυνατός. Εμείς συνεχίζουμε χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με γνώμονα πάντα την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Την οικονομική εξυγίανση της εταιρείας και την δημιουργία μιας ομάδας, αντάξια της ιστορίας της και των προσδοκιών των φιλάθλων της».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Έχει λογική το όνομα του Κάνγκουα για την ΑΕΚ - Στοιχεία Πινέδα στο παιχνίδι του»

Δυνατά για τον MVP του ισραηλινού πρωταθλήματος, Κινγκς Κάνγκουα, η ΑΕΚ!

«Κιτρινόμαυρη» τρέλα και στη Σίφνο: Πλήθος φίλων της ΑΕΚ για να αποθεώσουν το τρόπαιο!

«Κοντά σε Ουναΐ ο Άγιαξ - Διατηρεί έντονο ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός, παρακολουθεί και ο Ολυμπιακός»

Ανακοίνωσε την πώληση του Αλμύρα στην Τζουργκάρντεν ο Asteras AKTOR

ΜΜΕ Ισπανίας: «Προχωρά η πώληση του Όσο στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Πολύ σημαντικό κομμάτι του παζλ για την ΑΕΚ ο ''αντί-Πινέδα'' - Ο Ριμπάλτα έχει έρθει σε επαφή με παίκτες»

Τσανάκας: «Ο Τζολάκης δεν θα φύγει πριν ο Ολυμπιακός κλείσει τερματοφύλακα - Κρίσιμες μέρες για χαφ»

Αθανασίου: «Aνακοινώνει Φαν Ντρόγκελεν και… λοκάρει στην Πάκσι ο Παναθηναϊκός»

Τάχα Άλι: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ - Με βοήθησε πολύ στην ένταξή μου στον ΠΑΟΚ ο Γερεμέγιεφ»

TAGS: ΟΦΗ