Οι αγώνες της Εθνικής βόλεϊ των γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013 συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να αναχωρεί την Πέμπτη για το Γιούζνι της Ουκρανίας, όπου θα διεξαχθούν αυτή τη φορά οι αναμετρήσεις.

Ο Τάκης Φλώρος, μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτης, ανακοίνωσε την 12άδα, η οποία αποτελείται από τις εξής: Παπαφωτίου Αθηνά, Χριστοδούλου Στέλλα, Ιβάνοβα Ίζαμπελ, Λαμπρούση Τζίνα, Κελεσίδου Ειρήνη, Κωνσταντινίδου Ελένη, Τσίμα Ευγενία, Κιόση Ελένη, Μερτέκη Ευαγγελία, Βασιλαντωνάκη Ανθή, Στράντζαλη Όλγα και Γιώτα Κατερίνα.

Βοηθός του κ. Φλώρου είναι ο Απόστολος Οικονόμου.

Οι διεθνείς στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσουν την Ουκρανία (14/9, 17:00), τη δεύτερη αγωνιστική θα παίξουν κόντρα στη Δανία (15/9, 19:30) και την τρίτη θα παίξουν με την Ολλανδία (16/9, 19:30).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός-Φλοίσβος: Τελικός στη Λάρισα με ξεκάθαρο φαβορί που πρέπει να... προσέχει!

Επική ανατροπή κόντρα στον Πανιώνιο για τον Φλοίσβο και… ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου!

Ανδρεόπουλος: «Είχαμε προετοιμάστει σωστά για το παιχνίδι - Ας μην το... ματιάζουμε για τον τελικό, δεν θα πω κάτι»

Οι γνωστοί σου… άσοι: Παναθηναϊκός με «φαρμακερό» σερβίς, σάρωσε τον ΟΦΗ και φουλάρει για το Κύπελλο

Λαζάρo στο sport-fm.gr: «Απίθανη ατμόσφαιρα των φίλων του Παναθηναϊκού - Είμαι πολύ χαρούμενη για το τρόπαιο»

Στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ο Κιαπίνι!

Βγαίνουν οι δύο φιναλίστ του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»