Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Βέρνον Γκούντριτζ, όπως ανέφερε ο Μπράιαν Μπας, μάνατζερ του 28χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,06μ.), στο λογαριασμό του στο Twitter. Διακρίνεται κυρίως για τις αμυντικές του ικανότητες και όχι για την έφεσή του στο σκοράρισμα.

Το βιογραφικό του δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Δεν έχει παίξει στο ΝΒΑ, ενώ τη σεζόν 2010/11 πέρασε από το NBDL έχοντας 3,1 πόντους και 3,7 ριμπάουντ ανά αγώνα με τους Ρεντ Κλόους, ενώ είχε 9 πόντους και 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με τη Σπρίνγκφιλντ Άρμορ.

Πέρυσι έπαιξε αρχικά στην BC Κιέβου έχοντας 10 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2,6 τάπες κατά μέσο όρο με τους πρωταθλητές Ουκρανίας. Αυτή την περίοδο προσπαθεί να βρει ομάδα στο ΝΒΑ συμμετέχοντας σε καμπ βετεράνων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

Οι Vikos Φalcons ανακοίνωσαν την απόκτηση του Άνταμ Σμιθ

Allwyn WBL 1: Κέλι και Γρηγοροπούλου οι πολυτιμότερες της 5ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός: Διαψεύδονται τα περί πρότασης ή κρούσης για Ντιαρά

ΜΜΕ Ιταλίας: «Πρόταση Παναθηναϊκού σε Βίρτους για Αλιού Ντιαρά»

Κάρλικ Τζόουνς: «Είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό-Δεν διώξαμε εμείς τον Ομπράντοβιτς από την Παρτίζαν»

«Ο ΠΑΟΚ έκανε κρούση για Κρις Τζόουνς, ξεκάθαρο όχι του Ερυθρού Αστέρα»

Χείμαρρος Γιαννακόπουλος: Μήνυμα στον ιδιοκτήτη του Άρη και αιχμές για τους Αγγελόπουλους και το σκάνδαλο στο μπάσκετ