Παραμονές της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννιννα, αλλά και λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Σάλκε, ο Φρανσουά Μοδέστο μίλησε για τον στόχο της ομάδας, που είναι το πρωτάθλημα, και χαρακτήρισε τους Γιαννιώτες δύσκολη ομάδα. Παράλληλα ο Κορσικανός μέσος των «ερυθρολεύκων» σχολίασε και την αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών, αλλά και το προσεχές παιχνίδι με τη Σάλκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μοδέστο:

Για το κατά πόσο επηρεάζει τον Ολυμπιακό η διακοπή, είπε:

« Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, καθώς όλες είχαν διακοπή και αυτή η παύση είναι ίδια για όλους. Εμείς είχαμε ποδοσφαιριστές που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες της χώρας τους και αυτό είναι καλό, γιατί κρατούν το ρυθμό, αλλά διαθέτουμε και μεγάλο ρόστερ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές».

Για το αν μπορεί το ρόστερ των πρωταθλητών να ανταποκριθεί στο δύσκολο πρόγραμμα με Πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, σχολίασε:

«Αυτή ακριβώς ήταν και η δύναμη μας τα τελευταία δύο χρόνια. Έχουμε πολλά σερί παιχνίδια, όπως άλλωστε και πέρσι, όπου δίναμε αγώνες για τρεις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτή είναι η δύναμη μας, σε ένα βαρύ πρόγραμμα που σε 15 μέρες μπορούμε να δώσουμε και 5-6 παιχνίδια. Αυτή είναι η ευκαιρία να παίξουμε όλοι».

Όσον αφορά την προετοιμασία που έκανε, αλλά και τα καλά παιχνίδια που είχε ως αμυντικό χαφ, είπε:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά γιατί έχω κάνει καλή προετοιμασία. Είχαμε σχεδόν δύο μήνες προετοιμασία και αυτό μας βοήθησε πάρα πολύ. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του προπονητή μου. Με βοηθάει και το γεγονός ότι αγωνίζομαι σε πολλά παιχνίδια και να μη χάνω το ρυθμό μου. Το βασικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Γι αυτό είμαι εγώ εδώ, γι αυτό είναι και όλοι παίκτες στη διάθεση του κόουτς».

Για τη γνώμη που έχει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε:

«Φυσικά και έχω εικόνα. Αυτή είναι το γκολ που πέτυχε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Αυτό μπορεί να είναι και το γκολ της σεζόν. Επίσης πέρσι θυμάμαι πως νικήσαμε 4-0, αλλά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ γιατί στο ημίχρονο ήμασταν 0-0. Αυτό σημαίνει πως είναι μία δύσκολη ομάδα. Τώρα θα την αντιμετωπίσομε την 3η αγωνιστική και δεν θα είναι εύκολο. Ολες οι ομάδες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό όταν παίζουν απέναντι στον Ολυμπιακό και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Όσον αφορά τη δυσκολία που υπάρχει στους παίκτες, ώστε να συγκεντρωθούν στο Πρωτάθλημα, όταν ακολουθεί ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ, είπε:

«Ξέρουμε πως ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και φυσικά θα είμαστε συγκεντρωμένοι πρώτα γι αυτό το παιχνίδι και μετά από εκεί και πέρα, φυσικά και στόχος μας είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, θα έχουμε δύο ολόκληρες μέρες για να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τη Σάλκε. Έτσι πρέπει να σκεφτούμε».

Τέλος για τα γκολ που έχει πετύχει στο Τσάμπιονς Λιγκ και το αν θα ήθελε να σκοράρει στην πρεμιέρα, τόνισε:

«Είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση για έναν ποδοσφαιριστή όταν πετυχαίνει γκολ. Πέρσι είχα την τύχη να σκοράρω και με την Ντόρτμουντ και με την Αρσεναλ. Όπως είπα και πριν, το βασικό είναι να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Αυτό μας ενδιαφέρει και ελπίζουμε την Τρίτη να έχουμε μία πολύ καλή παρουσία και να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φεράντο: «Ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που πιέζουν, όμως χάσαμε και αυτό είναι που μετράει»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την εντυπωσιακή ΑΕΚ, τον κουρασμένο ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό

Λαφόν: «Ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα»

Ντέσερς: «Με γεμίζει χαρά που επέστρεψα με γκολ - Να πιέζουμε σε όλη τη διάρκεια όπως στα πρώτα 30 λεπτά»

Μπενίτεθ: «Το θετικό όταν κερδίζεις είναι ότι μπορείς να κάνεις ψύχραιμη ανάλυση» - Tι είπε για Ντέσερς και Λαφόν

Καλογερόπουλος: «Ήμασταν κυρίαρχοι - Υπήρχε και άλλη κόκκινη στον Άρη, όπως και πέναλτι»

Νικολογιάννης: «Με Ντέσερς θα είχε περισσότερους βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Έκανε επίδειξη δύναμης ο Φωτιάς»!

Κετσετζόγλου: «Ήταν η μέρα της ΑΕΚ - Πρώτη φορά είδαμε τον Λιούμπισιτς που αγόρασε από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ»

Μεντιλίμπαρ: «Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο» - Τι είπε για τη μη αντικατάσταση του Γκαρθία

Ο παραγωγικός Ντέσερς και ο καθοριστικός Λαφόν: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου