Η κακοκαιρία δεν επηρέασε την άφιξη της αποστολής του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, με τους Πειραιώτες να βρίσκονται εκεί από το απόγευμα της Παρασκευής. Θερμή υποδοχή από περίπου 200 οπαδούς των «ερυθρολεύκων» προς τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους ποδοσφαιριστές του.

Η κακοκαιρία «υποχρέωσε» νωρίτερα μια πτήση με προορισμό τα Γιάννενα να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα, καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα προσγείωσης. Αυτή η πληροφορία προκάλεσε ανησυχία, ωστόσο τέλος καλό, όλα για την αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία δεν συνάντησε πρόβλημα στην άφιξή της.

Στο αεροδρόμιο περίμεναν περίπου 200 φίλοι της ομάδας, που αποθέωσαν τον Ζαρντίμ και τους παίκτες, πριν αυτοί αναχωρήσουν για το ξενοδοχείο όπου αναμένεται να καταλύσουν για να ξεκουραστούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τελεσίγραφο της ΑΕΚ σε Κόστιτς λένε οι Σέρβοι: «Περιμένει απάντηση τις επόμενες 24 ώρες»

Χαμός στην ανοιχτή προπόνηση του Παναιτωλικού, αποκαλυπτήρια για το άγαλμα του Τιτόρμου

Νέο υπερσύγχρονο πούλμαν για τον Παναθηναϊκό - Τι απεικονίζεται σε αυτό!

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη ο Ράφα Μιρ!

Παγκάκης: «Το σημείο που θα κρίνει τη μεταγραφή του Λιβάι στον Παναθηναϊκό - Γι' αυτό τον θέλει ο Νίστρουπ»

Στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2030 ο Τομ Λουσέ

Τζαλίδης: «Η μεγάλη διαφορά της ΑΕΚ σε σχέση με πέρσι - Περίμενα περισσότερα από αυτούς τους παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Αναμονή για Μικελμπρενσίς – Δεν έχει κάνει ακόμα την τελευταία του κίνηση για Γιαννούλη ο ΠΑΟΚ»

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βιτάλις: Προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με την Γκιόρ!

ΠΑΟΚ: Ανακοινώθηκε από τη Νις η μεταγραφή του Λουσέ - «Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»