Ο Ηλυσιακός ήταν βελτιωμένος και επιβλήθηκε του ΑΓΟΡ με 73-63 στην πρώτη φετινή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Η ομάδα του Δημήτρη Παπανικολάου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην τελική επικράτηση.

Η χαρά των ανθρώπων της ομάδας μετριάστηκε παρόλα αυτά από την αρνητική εξέλιξη για αυτούς, της περίπτωσης Κουκουλά.

Η ομάδα των Ιλισίων μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 41-31. Η διαφορά αυξήθηκε ακόμα περισσότερο στο δεύτερο μισό του αγώνα και έφτασε και το +16 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (56-40). Οι νικητές έφτασαν στο τελικό 73-63 με κορυφαίο τον Χάμπτον που σκόραρε 19 πόντους. Από την ομάδα του Στέργιου Κουφού ξεχώρισε ο Πέτγουεϊ με 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 41-31, 56-40, 73-63

Hλυσιακός (Παπανικολάου): Αντωνάκης 3, Χάμπτον 19, Αποστολίδης 9, Σκοτ 8, Τζόουνς 10, Παππάς 2,Χατζής 10, Παραγιός 3, Σπανός

ΑΓΟΡ (Κουφός): Κάρτερ 5, Γουάιτ 11, Αγγελόπουλος 6, Τσόχλας 9, Ντούβνιακ 7, Λάτοβιτς 7, Πέτγουεϊ 17, Ζησόπουλος 1, Καλλινικίδης, Γαλιώτος, Ντιαλό, Τσαρουχάς


Υπόθεση Κουκουλά

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού Παντελής Γαμπιεράκης, εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά τη λήξη της αναμέτρησης, καθώς ο Μανώλης Κουκουλάς δικαιώνεται όπως όλα δείχνουν από την δευτεροβάθμια επιτροπή. Γεγονός που σημαίνει πως η ΚΑΕ των Ιλισίων καλείται να καταβάλει στον παίκτη το ποσό που αυτός αξιώνει, καθώς δεν φαίνεται να προκύπτει συμβιβαστική λύση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube