Πολλή δουλειά έχει ακόμα μπροστά της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σύμφωνα με τον προπονητή της Έτορε Μεσίνα. Ο Ιταλός τεχνικός επικαλέστηκε τις απουσίες που είχε η ομάδα του αλλά παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός προπορεύεται σε επίπεδο ομοιογένειας και χημείας.

«Νομίζω πως και οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα καλό παιχνίδι. Για μία ακόμα φορά παίξαμε χωρίς κάποιους βασικούς παίκτες και μπορώ να πω πως έχουμε βελτιωθεί αρκετά. Φυσικά έχουμε πολλή δουλειά ακόμα ειδικά στην ομοιογένεια γιατί έχουμε μια νέα ομάδα. Και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έχει παίκτες που παίζουν πολύ καιρό μαζί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών