Μπορεί η ήττα να ήρθε με άσχημο τρόπο για τον Αστέρα και με ένα πέναλτι, το οποίο δύσκολα δίνεται, όμως ο Σάκης Τσιώλης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Παράλληλα ο Καρδιτσιώτης τεχνικός τόνισε πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα είναι καλύτερη η ομάδα του, ενώ για τον ΠΑΟΚ υποστήριξε πως είναι μια μεταβατική περίοδος, ειδικά μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη.

Για το ματς: «Είμαστε στενοχωρημένοι για τα τρία δοκάρια. Μας αφήνει μια πικρία το σημερινό ματς. Η ομάδα δείχνει πως πατά καλά στα πόδια της και ελπίζω πως η ομάδα θα παίζει και στην συνέχεια επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο να συνέλθουμε μετά από το πρώτο γκολ. Περιμέναμε πίεση του ΠΑΟΚ στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου αλλά το γρήγορο γκολ σίγουρα μας επηρέασε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του".

Για την τύχη που... δεν είχε ο Αστέρας: «Παίζει μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Σίγουρα θα μπορούσε αυτό να είναι διαφορετικό. Πέραν από 1-2 περιπτώσεις δεν απειληθήκαμε πολύ. Τα δοκάρια όμως ήταν πολύ καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να μπουν μέσα. Το θέμα είναι πως ο ΠΑΟΚ πήρε το ματς και ο Αστέρας έκανε μεγάλη προσπάθεια».

Για τον ΠΑΟΚ: «Θέλει τον χρόνο του, αυτή η περίοδος δεν είναι η καλύτερη καθώς υπήρχε ο αποκλεισμός από την Ραπίντ. Αυτό εμείς προσπαθήσαμε να το εκμεταλλευτούμε. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι μεγάλη ομάδα και θα είναι καλό να επανέλθει όπως και γενικά οι 4-5 μεγάλες ομάδες στην χώρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την αεράτη ΑΕΚ, το κέρδος του Παναθηναϊκού και το «μπλόκο» στον ΠΑΟΚ

Μάνταλος: «Πήραμε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς με επιβλητική νίκη - Χάρηκα περισσότερο το γκολ από την ασίστ»

Λουτσέσκου: «Στο παρελθόν τέτοια παιχνίδια τα χάναμε - Ήταν το χειρότερο ματς από άποψη κόπωσης»

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»