Η μεταγραφή του Γιόγκεφ Οχαγιόν στην Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι παράνομη όπως απεφάνθη η FIBA. Ο παίκτης έχει μετακινηθεί στην ρωσική ομάδα παρά την θέληση της Μακάμπι η οποία ισχυριζόταν πως «δένει» τον παίκτη με συμβόλαιο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ευρωπαϊκή ομοσπονδία μπάσκετ.

Το δικαστήριο της FIBA έκρινε την μεταγραφή παράνομη, αφού ο παίκτης δεν είχε μπάι άουτ στο συμβόλαιό του. Πλέον ενδιαφέρον έχει η στάση που θα κρατήσει η πλευρά της Μακάμπι, αφού οι σχέσεις ανάμεσα στην ομάδα του λαού και στον ισραηλινό γκαρντ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Το μόνο σίγουρο έιναι πως ο Οχαγιόν δεν μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα του Νικ Καλάθη, τουλάχιστον για την σεζόν που ακολουθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιστροφή στα παρκέ μετά από έναν χρόνο για τον Χουάν Νούνιεθ της Μπαρτσελόνα!

Συγκλονίζει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόρνταν ΜακΡέι: «Γύρισα στις ΗΠΑ γιατί ο γιος μου απειλούσε να αυτοκτονήσει»

Στη Βίρτους Μπολόνια μέχρι το φινάλε της σεζόν ο Ντος Σάντος

Παρελθόν από τον Ερυθρό Αστέρα ο Ντος Σάντος που κλείνει στη Βίρτους Μπολόνια!

Στη Ρετζιάνα μέχρι το καλοκαίρι του 2028 ο Πρίφτης!

Αβέβαιο το μέλλον του Τόμπσον στη Βαλένθια - Ματιές της Αρμάνι για τον 30χρονο γκαρντ

Πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Μερσίν αλλά έμεινε με το «αχ» ο Αθηναϊκός

Ξέσπασμα Αλόνσο κατά ΠΑΟΚ και Ταϊρί: «Ευτυχώς δεν τον πήραμε, είναι πολύ κακός παίκτης - Εύχομαι να κερδίσει η Μπιλμπάο»

Πασκουάλ: «Κερδίζουμε ή φεύγω - Μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω για το καλό της Μπαρτσελόνα»

Η παρακάμερα του ΠΑΟΚ από τη μεγάλη πρόκριση επί της Μούρθια και οι έξαλλοι πανηγυρισμοί σε παρκέ και αποδυτήρια!