Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι της Δευτέρας και η αποστολή της Εθνικής βόλεϊ των γυναικών που επέστρεψε από την Ουκρανία, μην έχοντας καταφέρει να πάρει το «εισιτήριο για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2013.
Την αποστολή υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο το μέλος του ΔΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Προβολής της ΕΟΠΕ, Βαρβάρα Λάγιου, η οποία εξέφρασε τη συμπαράσταση της ελληνικής ομοσπονδίας σε προπονητές και αθλήτριες.
Από την πλευρά της, η Ελένη Κιόση ευχαρίστησε την πρόεδρο για την υποστήριξη και εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας.
Ο Τάκης Φλώρος συνομίλησε με την κ. Λάγιου και τόνισε ότι η Εθνική στο μέλλον θα μπορέσει να διεκδικήσει προκρίσεις στις μεγάλες διοργανώσεις.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν και ο μόνος που αποχώρησε χωρίς τις αποσκευές του από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού οι βαλίτσες του χάθηκαν ή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης ή του Κιέβου.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης