Με τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ο Πανιώνιος πραγματοποιεί τη δεύτερη καλύτερη εκκίνηση στην ιστορία του και μπορεί να ισοφαρίσει το 4/4 της σεζόν 1970/71, εφόσον νικήσει το ερχόμενο Σάββατο τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία.

Προ 31 ετών οι «κυανέρυθροι» είχαν νικήσει την Προοδευτική με 2-1, τον Φωστήρα με 2-0, τον Άρη με 2-1 και τον ΠΑΟΚ με 3-1, προτού βάλει τέλος στο σερί τους ο Ολυμπιακός με 2-1.

Η φετινή σεζόν είναι η τρίτη στην ιστορία της ομάδας που είχε ξεκινήσει με τρεις νίκες. Την περίοδο 1959/60 ο Πανιώνιος είχε νικήσει κατά τη σειρά τη Νίκαια με 3-0, τον Μεγάλο Αλέξανδρο Κατερίνης με 4-1 και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0, προτού έρθει ισόπαλος 1-1 με τον Άρη. Την περίοδο 1962/63 η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε επικρατήσει των Φωστήρα με 2-1, το Αιγάλεω άνευ αγώνος με 2-0 και τον Πιερικό με 2-1, αλλά στη συνέχεια έχασε με 4-1 από τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την γκέλα της ΑΕΚ και τις νίκες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»